RekryON tulee jälleen helmikuussa 2024

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat jälleen kasvotusten RekryONissa torstaina 22.2.2024 klo 13–17. Vuonna 2024 tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla Mikkelissä. 

RekryON -tapahtuma saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat sekä opiskelijat. Tapahtumassa yritykset voivat esitellä avoimia työpaikkoja sekä mahdollisuuksia opinnäytetöihin tai oppisopimukseen. Työnhakijat saavat tilaisuuden jututtaa yhdellä kertaa useampaa työnantajaa, sekä heille on tarjolla tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun. RekryON tarjoaa myös kiinnostavaa ohjelmaa ja vinkkejä työnhakuun. Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.

Tapahtuman järjestää Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy yhteistyössä Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelujen ja Etelä-Savon TE-toimiston kanssa. Osuuskauppa Suur-Savo on tapahtuman yhteistyökumppani.  

– MikseiMikkeli toimi RekryON -tapahtuman päävastuullisena järjestäjänä ensimmäisen kerran maaliskuussa 2023. Yhden välivuoden jälkeen yrityksiltä tuli tapahtumaan liittyen niin paljon kyselyjä, ettei tapahtumaa voinut jättää lepäämään. Vuoden 2023 tapahtuma toteutettiin tosi nopealla aikataululla ja vuoden 2024 osalta ollaan aiemmin liikkeellä. Olemme ottaneet päävastuun myös vuoden 2024 osalta, kertoo palvelujohtaja Mari Meriläinen Mikkelin kehitysyhtiö Mikseistä. 

Tapahtuman tuottajana toimii SaaraLiun yrittäjä Saara Liukkonen. Liukkonen on tuottanut RekryON -tapahtuman aiemmin vuosina 2020 ja 2021.  

– Tämän kertainen tapahtuma on pandemian jälkeen ensimmäinen täysin lähitapahtumana toteutettava ja on huippua nähdä jo nyt, että kiinnostuneita yrityksiä on tulossa mukaan runsaasti, Saara Liukkonen iloitsee. 

Ilmoittautuminen yrityksille on alkanut. Helpoiten yritykset voivat ilmoittautua mukaan www.rekryon.fi -sivuston kautta. Suora ilmoittautumislinkki löytyy tästä