Viestintä-
palvelut

Tehokas ja saumaton viestintä on avain menestykseen yrityksessäsi, olipa kyseessä sitten ulkoinen tai sisäinen viestintä. Tarjoan joustavia ratkaisuja, joilla varmistat, että kaikki sidosryhmät pysyvät ajan tasalla tapahtumista. Voit valita palvelut tarpeidesi mukaan joko yksittäisinä projekteina tai sitoutua pidempiaikaiseen kuukausisopimukseen (vuokramarkkinointipäällikkö / vuokraviestintäpäällikkö -palveluna). Kuukausisopimuksessa räätälöin palvelut vuosittain, jotta varmistetaan sen täyttävän liiketoimintasi muuttuvat tarpeet ja odotukset.

Palvelut

Viestinnän palveluvalikoimaani kuuluvat muun muassa sosiaalisen median hallinta, painotuotteiden suunnittelu ja valmistus, laadukas toimituksellinen aineisto, tarvittaessa valokuvaus sekä dynaamiset sähköiset uutiskirjeet. Näillä palveluilla varmistan, että viestintäsi on kokonaisvaltaista, houkuttelevaa ja vastaa liiketoimintasi tarpeisiin.

Pohditko, olisiko meidän oltava läsnä somessa ja missä kanavissa? Onko Instagram meille relevantti? Jos sosiaalisen median strategia mietityttää, voimme yhdessä kartoittaa parhaat ja sopivimmat kanavat juuri sinun yrityksellesi.

SaaraLiu:sta sanottua

”Saara on ollut meille luottoapu jo vuosien ajan viestinnässä, graafisessa tuotannossa sekä muissa markkinoinnin toimissa. Hänen kanssaan työskentely sujuu nopeasti, sujuvasti ja mutkattomasti. Laajan verkostonsa avulla hän ratkaisee usein monet laajemmatkin haasteet. Häneltä saa parhaimmat vinkkivitoset oikeastaan asiassa kuin asiassa.”
– Maija Ikonen, Mikalo Oy

Olisiko hetki pienelle kartoitukselle?

Nakkaa viestiä oheisella lomakkeella, sähköpostilla tai kilauta. Sovitaan pikku hetki ja kartoitetaan yhdessä sinun viestintä- ja markkinointitarpeesi.

Saara Liukkonen
saaraliu@saaraliu.fi
p. 040 5020 583

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Asia