Sosiaalisella medialla lisää potkua markkinointiin

Kartta latautuu...

Date/Time
Date(s) - 26/04/2016
17:30 - 20:30

Location
Teknologiatalo Latomo,

Category(ies)


Koulutuksessa käydään lävitse sosiaalista mediaa yleisellä tasolla, eri kanavien erot, tutustutaan some-etikettiin ja tarkemmin paneudutaan Facebookkiin yrityskäytössä (näkyvyys, julkaisut, kävijätiedot, kilpailut ja julkaisujen ajastukset). Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat hyödyntää Facebookin mahdollisuuksia paremmin omassa yrityksessään tai organisaatiossa.

Kolmen tunnin some-koulutus on hyvin käytännönläheinen. Toivottavaa on, että koulutettava ottaa oman kannettavan tietokoneensa tai tabletin mukaan ja näin ollen saa parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksesta.

Ilmoittautuminen verkossa 20.4.2016 mennessä

Kouluttaja: Saara Liukkonen, Tmi Saaraliu. Saaralla on monen vuoden aikana koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittu tietämys markkinoinnista ja sosiaalisista medioista. Hän on Facebook markkinoinnin moniosaaja ja ammattilainen. Kouluttajana Saara on saanut erinomaisia palautteita selkeydestä ja asiantuntevuudesta.

Lisätiedot: Eila Avelin, puh. 044 5050 404, eila.avelin@aalto.fi.

Koulutus on Tuottava yritys ja hyvinvoiva yrittäjä (TYHY) –hankkeessa mukana oleville yrittäjille maksuton, muille 50 euroa. TYHY –hanke saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta EU:n sosiaalirahaston (ESR) osarahoitusta.