Ota haltuun mobiilikuvaus ja some

Kartta latautuu...

Date/Time
Date(s) - 08/11/2017
10:00 - 16:00

Location
Puutarharavintola Greeneri

Category(ies)


Nyt tarjolla ensimmäistä kertaa: yhden päivän aikana opit mobiilikuvauksen perusteet sekä saat vinkit sosiaalisessa mediassa toimimiseen ja miten hyödynnät kuvallista materiaalia eri kanavissa. Sosiaalisen median osuudessa paneudutaan Facebookkiin ja Instagramiin yrityskäytössä. Kouluttajina kaksi oman alansa rautaista ammattilaista.

Toivottavaa on, että koulutettava ottaa oman älypuhelimensa tai tabletin koulutukseen mukaan ja näin ollen saa parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksesta.

Osa I: Parempia kuvia kännykällä, mobiilikuvauksen perusteet -koulutus

Vinkkejä mobiilikuvaamiseen käytännön esimerkkien ja harjoitusten kautta. Tutustutaan valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn perusteisiin älypuhelimella sekä parhaisiin kuvaus- ja kuvankäsittely appseihin. Koulutuksen esimerkit näytetään iPhonella, mutta vinkkejä voi hyödyntää myös muilla älypuhelimilla ja tableteilla kuvatessa.

Osa II: Sosiaalisella medialla lisää potkua markkinointiin

Koulutuksessa tutustutaan some-etikettiin ja tarkemmin paneudutaan Facebookkiin ja Instagramiin yrityskäytössä. Facebookin puolelta käydään lävitse mm. näkyvyys, julkaisut, kilpailut ja julkaisujen ajastukset. Istagramissa tavoitat kuluttajat kertomalla tarinoita. Rakentamalla mielekkäitä sisältöjä, voit parhaimmassa tapauksessa herättää kohderyhmäsi innostuksen niin perusteellisesti, että he innostuvat omaehtoisesti kertomaan omia kokemuksiaan liiketoimintaasi liittyen.

Sosiaalisessa mediassa arvostetut suositukset saavatkin aivan uuden ulottuvuuden – kuvat ja videot ovat lähes käsinkosketeltavia ja luovat näin aivan uudenlaisia tapoja jakaa kokemuksia.

Ota haltuun mobiilikuvaus ja some -koulutus

Osallistujamäärä: max 10 hlöä. Rajatulla ryhmäkoolla mahdollistetaan yksilöllinen opetus.

Koulutuksen kesto:  5 h + lounastauko

Ajankohta: keskiviikko 8.11. klo 10.00 – 16.00, lounas sisältyy hintaan

Paikka: Puutarharavintola Greeneri, kabinetti. Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli

Hinta: 300 € + alv 24% / osallistuja. Hinta sisältää viiden tunnin koulutuksen, lounaan ja Saaran osuuden koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan

Kouluttajat:

Paula Myöhänen

Paula on valokuvaaja (VAT) ja yhteisöpedagogi (AMK). Hän on työskennellyt valokuvaajana media- ja viestintäalalla vuodesta 2002 lähtien. Hänen kuviaan on julkaistu useissa Suomen suurimmissa asiakas-, aikakaus- ja sanomalehdissä sekä internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Paula on perehtynyt myös mobiilikuvaukseen ja kouluttaa sekä vetää workshoppeja siihen liittyen.

paula@paulamyohanen.com, p. 040 521 7336

Saara Liukkonen

Saaralla on monen vuoden aikana koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittu tietämys markkinoinnista ja sosiaalisista medioista. Hän on Facebook markkinoinnin moniosaaja ja ammattilainen. Kouluttajana Saara on saanut erinomaisia palautteita selkeydestä ja asiantuntevuudesta.

saaraliu@saaraliu.fi, p. 040 5020 583

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen koulutusta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.