Tapahtumista iloa

Tapahtumajärjestelyt ovat yksi parhaita asioita mitä tiedän. Tapahtuman koolla ja tyylillä ei niinkään ole väliä. Lopputulos on se mikä lopulta ratkaisee.  Ilo on ollut tänäkin kesänä suunnittelemassa ja järjestämässä eri kokoisia ja eri tyylisiä tapahtumia.

Kesäkuun alussa mikkeliläinen perheyritys, RL-Huolinta Oy,  järjesti juhlat kaikelle kansalle juhlistaakseen 40-vuotista taivaltaan. Tapahtuman eri osa-alueet pyörivät jätteen ympärillä 🙂 Ei ihan joka päiväinen juhlan aihe tuo jäte… Paras palaute oli yrittäjältä itseltään juhlia edeltävänä päivänä kuultu: ”Tajusin vasta, että huomenna on juhlat. Ihanaa, kun ei ole tarvinnut itse miettiä mitään, kun sinä olet hoitanut kaikki valmiiksi.” Niin sen asian pitää ollakin, tilaaja saa halutessaan valmiin kokonaispaketin, eikä hänen tarvitse itse käyttää omaa kallisarvoista aikaansa asioihin, jotka on tilattu muualta. Kuvia tuosta tapahtumasta löytyy facebookista.

Ehkä mieleenpainuvimmat juhlat kyllä tältä kesältä on viimeviikkoiset polttaribileet. Niissä jopa järjestäjät onnistuttiin yllättämään 😉

Molemmissa mainitsemissani tapahtumissa yhdessä erittäin ratkaisevassa roolissa onnistumisten kannalta ovat olleet ammattitaitoiset yhteistyötahot. Heidän kanssaan on ollut ilo tehdä tapahtumia, tietää tilatessaan mitä saa, eikä tarvitse jännittää tapahtumapäivinä, että sujuuko kaikki. Nämä tahot ovat kaikki paikallisia toimijoita ja heitä voin lämpimästi suositella muillekin. Kiitoksia yhteistyöstä Joanna, Oxa-ravintolat, AudioCenter, Mikkelin kaupunki, Saimaan Saaristo- ja venepalvelut ja Eräkuru. Samassa yhteydessä kiitokset myös polttariyllätykselle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.