Tapahtuma-
tuotanto

Tapahtumatuotannossa olen mestari luomaan tapahtumaelämyksiä alusta loppuun, tai voin täyttää tarpeesi tarkasti valituilla osa-alueilla. Laajat verkostot eri alojen ammattilaisiin varmistavat, että jokainen yksityiskohta on huippuluokkaa. Valitse minut ja verkostoni, kun haluat tapahtumaasi laatua ja tinkimätöntä ammattitaitoa.

Teemme ilolla ja täydellä sydämellä niin isommat kuin pienetkin tapahtumajärjestelyt. Henkilöstön tykypäivät parille tai parille sadalle hengelle, syntymäpäivät, ristiäiset, hautajaiset…

SaaraLiu:sta sanottua

RL-Palvelut Oy:n 50-vuotis juhlaseminaari

“Saaran kanssa on tehty hommia jo vuosien ajan – Saara osaa järjestellä ja hoitaa hommat kulisseissa niin, että oli helppo olla juhlatuulella itsekin. Kiitokset Saara järjestelyistä!”
Nina Rasola, RL-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja

Viitostie ry:n 50 vuotisjuhla Helsingissä

Viitostie ry toteutti 50-vuotisjuhlansa yhteistyössä Saaran kanssa. Saara vastasi ammattitaidolla kaikista juhlan järjestelyistä aina ilmeen suunnittelusta vieraiden kutsumiseen ja esiintyjien ohjeistamisesta tila- ja tarjoiluvarauksiin. Koko projekti onnistui erinomaisesti. Juhlan kaikki yksityiskohdat oli tarkkaan mietitty ja Saara huolehti paikanpäällä kokonaisuuden toimivuudesta, jolloin saimme itse keskittyä juhlan viettoon.

Kaiken kaikkiaan oli todella kätevää, että sama henkilö pystyi vastaamaan sekä juhlan visuaalisista aineistoista että kaikista käytännön järjestelyistä. Saara tarjoaa todellisen tapahtumajärjestämisen yhden luukun palvelun, jonka kanssa asiointi on helppoa ja mutkatonta alusta loppuun saakka.
Silja Huhtiniemi, Viitostie ry:n puheenjohtaja

Olisiko hetki pienelle kartoitukselle?

Nakkaa viestiä oheisella lomakkeella, sähköpostilla tai kilauta. Sovitaan pikku hetki ja kartoitetaan yhdessä sinun viestintä- ja markkinointitarpeesi.

Saara Liukkonen
saaraliu@saaraliu.fi
p. 040 5020 583

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Asia