MIKKELISSÄ OTETAAN JÄLLEEN LISÄÄ LENTOKORKEUTTA – BUSINESSTAPAHTUMA SAVON SIIVET JÄRJESTETÄÄN TOISTA KERTAA TOUKOKUUSSA 2023

Toinen Savon Siivet -businesstapahtuma ”lennetään” torstaina toukokuun 11. päivä 2023 Ikioma Areenan Viikinkiravintolassa Mikkelissä. Tapahtumalla tuodaan esiin koko Etelä-Savon etuja yrittämisen paikkana ja alueen kaupunkeja tapahtumakaupunkeina. Tapahtumaan toivotetaan erityisesti tervetulleeksi eteläsavolaisten yritysten väki sekä seutua potentiaalisena sijoittumisen paikkana harkitsevat yrittäjät. Nauttimaan päivän puheenvuoroista, kuulemaan menestystarinoita, verkostoitumaan sekä hakemaan inspiraatiota.

Ensimmäinen Savon Siivet -lento vuonna 2022 onnistui erinomaisesti ja loi uskoa sille, että tällaista tapahtumaa kaivataan Etelä-Savossa. Tapahtuma toimii loistavasti yrityselämän uusien avauksien foorumina ja hengennostattajana, kiittelee tapahtuman tuottaja Saara Liukkonen.

Päivälento lennetään Ikioma Areenan Viikinkiravintolassa Mikkelissä torstaina 11. toukokuuta 2023 klo 10–16. Paikkavalinnasta tapahtuman tuottaja Saara Liukkonen kertoo, että paikaksi haluttiin tänäkin vuonna valita ei niin perinteinen seminaarisali, vaan haluttiin viedä tapahtuma johonkin ei niin totuttuun ympäristöön. – Mikkelin Jukureiden kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen päädyttiin Viikinkiravintolaan. Ikioma Areenan hyviä puolia on myös se, ettei parkkipaikoista ainakaan tule ongelmaa, naurahtaa Liukkonen.

Päivää on mahdollista jatkaa vapaamuotoisesti verkostoituen DOM Mikkelin tiloissa.

Puhujat tulevat läheltä ja kauempaa

Tapahtumassa on kuusi puhujaa, omien alojensa rautaisia tekijöitä. Valtaosa puhujista tulee Etelä-Savosta tai heillä on tänne jonkinlainen side. Ensimmäinen puhuja julkaistiin tänään 30.12.2022. Hän on monelle jääkiekkoa seuranneille suomalaisille tuttu mies, jota ei helpolla saada mikrofonin varteen kertomaan omista kokemuksistaan ja siitä, että miten rakennetaan menestynyt, yhteen hiileen puhaltava joukkue epäilyistä huolimatta. Savon Siipien ensimmäinen puhuja lavalla on Mikkelin Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen. Hän kertoo omassa puheenvuorossaan mm. siitä, mihin asioihin hän omassa valmennuksessaan kiinnittää huomiota, mitkä ovat hänen menestyksensä salaisuudet.

Päivän juontajana, stuerttina, toimii ensimmäisen vuoden tapaan Olli Marjalaakso. – Lisää mielenkiintoisia, kiinnostavia ja innostavia puhujia sekä lisätietoja oheisohjelmista julkistetaan heti alkuvuodesta 2023. Kannattaa siis seurata Savon Siivet -kanavia niin somessa kuin verkossa, vinkkaa Liukkonen.

Liput lennolle myynnissä

Savon Siivet 2023 -businesstapahtuman liput ovat myynnissä. Osta lentolippusi osoitteessa: www.savonsiivet.fi Lippujen hinnat nousevat porrastetusti tapahtumapäivän lähestyessä.

Tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta savonsiivet.fi. Somesta tapahtuma löytyy Facebookista sekä Instagramista. Tapahtuman tuottajana toimii SaaraLiu:n yrittäjä Saara Liukkonen. Mukana toteutuksessa on myös tänä vuonna Mikkelin Nuorkauppakamari ry ja heidän joukoistaan koottava projektiryhmä. Lentoa mahdollistamassa on myös joukko yhteistyökumppaneita, mukana ovat tällä hetkellä Etelä-Savon kauppakamari, Mikkelin Jukurit, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Mindhive Oy ja Xentre – yrittäjyyden ja innovaatioiden tutkimus- ja koulutusyksikkö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.