Kolme vuotta täynnä

Vuodet vierivät ja ajankulua on välillä vaikea hahmottaa, mutta onneksi lukuja voi tarkastaa eri lähteistä 😉  YTJ kertoo yritykseni täyttävän tänä vuonna 3, 4 tai 15  vuotta, riippuen mitä tietoa sieltä katsoo. Omasta mielestäni oikea vuosimäärä on tuo 3, joka kertoo täysipäiväisen yrittäjyyteni keston.

Joissain määritelmissä kolme vuotta on se maaginen raja, jonka ylitettyään yrityksen voidaan katsoa päässeen kuolemanlaakosta eteenpäin. Eli siitä on nyt päästy ohitse ja matkaa jatketaan. Minulla on ollut ilo tehdä työtä erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa näiden vuosien aikana ja on ollut ilo huomata, että tyytyväisyys on ollut molemmin puolista. Ettei nyt liian ruusuista kuvaa luoda, niin ei tämä elo aina ruusuilla tanssimista ole ja kun peilissä on loppukädessä se ainoa ihminen ketä voit kiittää tai syyttää, niin on niitä unettomia öitä joskus tullut vietettyä. Onneksi viime aikoina vähenevässä määrin.

Päätin perisuomalaiseen tapaan tarjota ”syntymäpäivien” kunniaksi kahvit, joten tervetuloa kahville. Kahvipannu on kuumana kotitoimistossani maanantaina 2.6. klo 14-17 osoitteessa Rauhaniementie 10 as 14, Mikkeli. Ihan avoimia ovia en lupaa, sillä alaovella on summeri 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.