Dream, dream

Kirjaa ylös, mistä haaveilet ja mitä haluaisit tehdä. Kuulostaa kornilta, mutta fakta on, että unelmien toteutuminen on lähempänä tuolloin. Asiat konkretisoituvat, kun näet ne edessäsi.

Itse joskus tuota epäilin, että voiko asia olla noin. Huomasin olleeni väärässä keväällä 2011, kun pähkäilin mitä tekisin työrintamalla. Lopulta olin siinä pisteessä, että kirjoitin irtisanoutumispaperini valmiiksi ja ainoa mitä siitä jätin avoimeksi oli päivämäärä. Mutta jo tuo asian kirjoittaminen ja paperin tulostaminen työpöydän reunalle toi asiaan aivan uutta perspektiiviä. Ei tullut paniikkia, että en voisi paperia jättää vaan päällimmäisenä nousi helpotus. Tuon jälkeen lopullinen ratkaisu oli helppo tehdä.

Unelmat tulivat jälleen mieleeni, kun tämän vuoden alussa rakas ystäväni toteutti pitkäaikaisen haaveensa vuorotteluvapaasta ja pakkasi omaisuutensa varastoon ja suuntasi joogailemaan Intiaan ja Balille. Olen joskus itsekin miettinyt, että minkälaista olisi, jos pakkaisi kaikki ja lähtisi jonnekin kauas pois joksikin aikaa. En ole vaan vielä kirjannut itselleni ylös, että aion lähteä. En ole siis vielä valmis siihen.

Unelmoikaa ja eläkää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.