10 vuotta täysipäiväistä vapaata ja vastuuta

Kymmenen vuotta sitten toukokuussa sanoin itseni irti vakituisesta palkkatyöstä, tietämättä tarkkaan mitä tulen tulevaisuudessa tekemään. Takataskussa oli y-tunnus, jolla olin palkkatyön ohessa tehnyt joitain taittotöitä. Ja niinhän siinä kävi, että kesäkuun 2011 alusta lähtien olen ollut täysipäiväinen yrittäjä ja tällä viikolla tuota uraa tulee täyteen kymmenen vuotta 💪 

Vuosien myötä yrityksen tarjonta ja palvelut ovat hioutuneet nykyiseen muotoonsa. Nyt mennään kolmella kärjellä: viestintäpalvelut, koulutukset ja tapahtumat. 

Tänäkään vuonna (viime vuonna jäi Koronan takia väliin) ei ole näin kesäkuun ekan viikon perjantaina ”virallista” kahvitusta luvassa, sillä mitenkäs se yrittäjä juhlisi kuin töiden merkeissä 😃 Mutta lupaan kahvit tarjota, jos hubilla tulet pyörähtämään paikalla ollessani joku päivä. 

Mutta jotain juhlan kunniaksi 👏 Uusi logo, joka on Muudin Juulin ja Nikon käsialaa. Logon työstämisen tueksi kyselin joiltakin asiakkailta, ystäviltä  ja yhteistyökumppaneilta adjektiiveja ja värejä mitä tekemiseni tuo mieleen. Vastauksista nousi mm. seuraavia adjektiiveja ja kommentteja: monipuolinen, määrätietoinen, reipas, ammattitaitoinen, luotettava, iloinen, nopea, tehokas, ketterä, joustava, myös laaja-alainen, palvelualtis, asiantunteva, ajanhermoilla kuvaavat toimintatapaa, logolla voisi nostattaa mielikuvia nuorekkuudesta, uudenlaisesta ajattelusta ja dynaamisuudesta. Väristä taas turkoosi, koska muut tuntuu huijaukselta ja yksi suora lainaus ”En kyllä osaa muun värisenä ajatella kuin turkoosina, ainakin joku elementti logosta kannattaa pitää turkoosina, se on myös värinä puhdas, raikas ja ei-tylsä.” Mitä olette mieltä, täyttääkö logo edellämainitut?

Kiitos näistä vuosista asiakkaat, yhteistyökumppanit ja alihankkijat ❤️  Ilman teitä, ei olisi SaaraLiu:ta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.