Ota haltuun mobiilikuvaus ja Instagram

Kartta latautuu...

Date/Time
Date(s) - 11/09/2019
10:00 - 15:00

Location
HUB Otonkulma

Category(ies)


 

Nyt tarjolla tehokoulutus: yhden päivän aikana opit mobiilikuvauksen perusteet sekä saat vinkit Instagramin käyttöön yrityskäytössä. Kouluttajina kaksi oman alansa rautaista ammattilaista.

Ilmoittautuminen

Toivottavaa on, että koulutettava ottaa oman älypuhelimensa tai tabletin koulutukseen mukaan ja näin ollen saa parhaan mahdollisen hyödyn koulutuksesta.

Osa I: Parempia kuvia kännykällä, mobiilikuvauksen perusteet -koulutus

Vinkkejä mobiilikuvaamiseen käytännön esimerkkien ja harjoitusten kautta. Tutustutaan valokuvaamisen ja kuvankäsittelyn perusteisiin älypuhelimella sekä parhaisiin kuvaus- ja kuvankäsittely appseihin. Koulutuksen esimerkit näytetään iPhonella, mutta vinkkejä voi hyödyntää myös muilla älypuhelimilla ja tableteilla kuvatessa.

Osa II: Instagram yrityskäytössä

Instagramissa tavoitat kuluttajat kertomalla tarinoita. Rakentamalla mielekkäitä sisältöjä, voit parhaimmassa tapauksessa herättää kohderyhmäsi innostuksen niin perusteellisesti, että he innostuvat omaehtoisesti kertomaan omia kokemuksiaan liiketoimintaasi liittyen. Sosiaalisessa mediassa arvostetut suositukset saavatkin Instagramissa aivan uuden ulottuvuuden – kuvat ja videot ovat lähes käsinkosketeltavia ja luovat näin aivan uudenlaisia tapoja jakaa kokemuksia.

  • Miksi Instagramissa kannattaa yrittäjän olla ja millaisia julkaisuja voi tehdä?
  • Hästägit ja tägäykset
  • Tarinat

Ota haltuun mobiilikuvaus ja Instagram -koulutus

Osallistujamäärä: max 10 hlöä. Rajatulla ryhmäkoolla mahdollistetaan yksilöllinen opetus.

Koulutuksen kesto:  4 h + lounastauko koulutuksen lomassa (lounas omakustanteinen)

Ajankohta: keskiviikko 11.09. klo 10.00 – 15.00

Paikka:  HUB Otonkulma, Maaherrankatu 14, 50100 MIKKELI

Hinta:

  • early bird 30.8. saakka 300 € + alv 24% / osallistuja
  • 380 € + alv 24% / osallistuja

Hinta sisältää neljän tunnin koulutuksen ja Saaran osuuden koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen

Kouluttajat:

Paula Myöhänen

Paula on valokuvaaja (VAT), yhteisöpedagogi (AMK) ja valmentaja. Hän on työskennellyt valokuvaajana media- ja viestintäalalla vuodesta 2002 lähtien. Hänen kuviaan on julkaistu useissa Suomen suurimmissa asiakas-, aikakaus- ja sanomalehdissä sekä sosiaalisessa mediassa. Paula on perehtynyt myös mobiilikuvaamiseen ja kouluttaa sekä vetää workshoppeja monipuolisesti mobiilikuvaukseen liittyen.

paula@paulamyohanen.com, p. 040 521 7336

Saara Liukkonen

Saaralla on monen vuoden aikana koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittu tietämys markkinoinnista ja sosiaalisista medioista. Hän on sosiaalisen median kanavien moniosaaja ja ammattilainen. Kouluttajana Saara on saanut erinomaisia palautteita selkeydestä ja asiantuntevuudesta.

saaraliu@saaraliu.fi, p. 040 5020 583

 

 

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen koulutusta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.