Hinee Oy avautuu elokuussa Mikkelissä

Joskus pääsee olemaan mukana uuden yrityksen matkassa heti ”alkumetreillä” <3 Mikkeliin avautuu elokuussa uusi naisten vaateliike Kauppakeskus Akseliin, Hinee Oy. Olen saanut yrittäjä Pian visioiden pohjalta luoda yritykselle logon, www-sivut (yhteistyössä Verkkoverstaan kanssa), somekanavat sekä suunnitella tulevat teippaukset.

Käykäähän kurkkaamassa sivut ja ottakaa somekanavat seurantaan ja etenkin menkää sitten ostoksille, kun ovet avautuvat (Y)

Kiitos Pialle luottamuksesta sekä loistavasta yhteistyöstä <3

www.hinee.fi
www.facebook.com/hineeoy
www.instagram.com/hineeoy

TeaHouse of Wehmaisin www-sivut uudistettiin

Meiltä Etelä_Savosta, Juvalta, löytyy teen ystävien paratiiisi, TeaHouse of Wehmais. Vuosien aikana paikasta on kehittynyt monipuolinen kokonaisuus.

Useampi vuosi sitten tein TeaHouselle www-sivut, jotka toimivat aikansa, sen jälkeen oli jokusen vuoden verkkokauppa kärjellä toimiva sivusto. Viime vuoden puolella lähdettiin Annan kanssa miettimään sivujen uudistamista ja uudet sivut julkistettiin tuossa jokunen päivä sitten. Uudet sivut löytyvät tutusta osoitteesta: www.teahouse.fi

Sivujen tekninen toteutus tehtiin yhteistyössä Digitoimisto Verkkoverstaan kanssa.

Suomen Senaatille uudet www-sivut

Itselläni on ilo ja kunnia kuulua Suomen Senaattiin, joten oli huippua päästä uusimaan järjestön www-sivut.

Joitain kuvia vielä puuttuu ja niitä päivitellään sitä mukaan, kun niitä saadaan, mutta käykää tutustumassa www. suomensenaatti.fi

Sivujen toteutus tehtiin yhteistyössä Digitoimisto Verkkoverstaan kanssa.

Älä unohda viestintää

Viime päivinä on tarvinnut monessa yrityksessä reagoida nopeasti eteen tulleisiin, täysin odottamattomiin muutoksiin. Ja reagointia ei voi lopettaa, sillä muutoksia tulee varmasti vielä lisää. Muutoksista tulee viestiä mahdollimman nopeasti niin yrityksestä ulospäin kuin yrityksen sisällä. Kysymyksiä on paljon ja niihin vastaamisen kannalta on tärkeää pitää huolta olemassa olevista viestintäkanavista: verkkosivut, sosiaalinen media, lehdet, uutiskirjeet ja tiedotteet. Viestintää on syytä ennemmin tiivistää kuin supistaa koronavirusepidemian aikana.

Pystyn auttamaan viestinnässä ja markkinoinnissa ja pystyn tekemään sen etänä. Ota rohkeasti yhteyttä. Palvelen teitä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Saara, p. 0405020583, saaraliu@saaraliu.fi

Palautteiden tärkeys

Pyrin aina keräämään palautteet vähintään pitämistäni koulutuksista, mutta kyllä ne kaikesta muustakin tekemisestä ovat monesti kullanarvoisia. Palautteiden perusteella toimintaansa voi aina kehittää ja viedä eteenpäin.

Minulla oli ilo kesäkuun alussa järjestää Viitostie ry:n 50 vuotisen työn kunniaksi kutsuvierastilaisuus Helsingissä.  Sää suosi ja paikkavalinta osui nappiinsa. Iso kiitos vielä kerran Ravintola Sipulin osaavalle porukalle.

Sain palautteen tyytyväiseltä tilaajalta, joka antoi luvan käyttää sitä myös omassa markkinoinnissani. Palaute on luettavissa Kokemuksia -alasivulta.

Tee niinkuin minä neuvon, älä niinkuin minä teen..

Taas kerran on hujahtanut luvattoman pitkä tauko viime kirjoituksesta tänne. Tee siis niinkuin minä neuvon, älä niinkuin minä teen… Blogikirjoituksia pitäisi tuottaa säännöllisesti, eikä näin useamman kuukauden välein 😀

Toivon mukaan seuraat FB-sivuani SaaraLiu, sinne päivittyy useammin ja kattavammin kuulumisia.. ja yritän jälleen kerran aktivoitua myös tänne kirjoittamaan…

Koulutuksen mukanaan tuomaa

Suoritin viimeisimmmän tutkinnon nyt alkuvuodesta: yrittäjyysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Näyttötilaisuuteen piti miettiä ja laatia kirjalliseen muotoon yritykseni misio, vissio ja arvot. Yksinyrittäjällä nämä ovat monesti pään sisällä olevia asioita, joita ei ole välttämättä kirjalliseen muotoon missään vaiheessa laitettu.

Nyt ne on kirjallisena myös minulla! Ja löytyvät myös jatkossa näiltä sivuilta.

Missio: Autan yrityksiä onnistumaan asiakkaidensa kanssa ja rakentamaan menestyvää liiketoimintaa.

Visio: SaaraLiu on mahdollistaja, jota asiakkaat suosittelevat lämpimästi erilaisiin markkinoinnillisiin ja viestinnällisiin haasteisiin.

SaaraLiu:n arvot

Eteenpäin!

  • Tulevaisuuteen katsotaan avoimesti ja innoissaan
  • Tavoitteet on tehty saavutettaviksi

Innostuen ja innostaen!

  • Itse innostuen ja muita kannustaen päästään parhaisiin lopputuloksiin.

Asiakasta palvellaan!

  • Nopeasti, notkeasti ja ketterästi
  • Tarjoan mahdollisuuksia

Ota haltuun mobiilikuvaus ja some –koulutus 8.11.

”Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” -sanonta pitää paikkansa myös tämän päivän viestinnässä. Kuvilla on suuri merkitys siinä, miten sanomamme otetaan vastaan ja koetaanko meidät kiinnostavana. Tämän päivän älylaitteilla saa otettua hyvälaatuisia kuvia ja niiden avulla saa kuvia jaettua nopeasti someen. Ei ole kuitenkaan ihan sama mitä jaetaan ja millaisia kuvia jaetaan.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia lisää oppia itsellesi yhden päivän aikana.

Ota haltuun mobiilikuvaus ja some –koulutus 8.11.

Nyt tarjolla ensimmäistä kertaa: yhden päivän aikana opit mobiilikuvauksen perusteet sekä saat vinkit sosiaalisessa mediassa toimimiseen ja miten hyödynnät kuvallista materiaalia eri kanavissa. Sosiaalisen median osuudessa paneudutaan Facebookkiin ja Instagramiin yrityskäytössä. Kouluttajina kaksi oman alansa rautaista ammattilaista: minä ja Myöhäsen Paula.

Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea, paikkoja on vain kymmenelle ensimmäiselle.
Koulutuksen kesto: 5 h + lounastauko

Ajankohta: keskiviikko 8.11. klo 10.00 – 16.00, lounas sisältyy hintaan

Paikka: Puutarharavintola Greeneri, kabinetti. Pursialankatu 5, 50100 Mikkeli

Hinta: 300 € + alv 24% / osallistuja. Hinta sisältää viiden tunnin koulutuksen, lounaan ja Saaran osuuden koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi myös koulutuksen jälkeen.

Lisätiedot koulutuksesta, suora ilmoittautumislinkki

Uusia www-sivuja

Kesän aikana on julkaistu uusia www-sivuja:

www.jalkahoito.net
Tervetuloa täyden palvelun jalkahoitolaan. Meiltä saat kaikkea mitä jalkasi tarvitsevat. Palvelemme sinua ammattitaidolla, iloisin mielin ja tarvittaessa ohjaamme sinut yhteistyökumppaneillemme.

www.ajaudit.fi
Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy on suomalainen hyväksytty tilintarkastusyhteisö, jonka omistavat yhtiön palveluksessa työskentelevät KHT-tilintarkastajat Juho Himanen ja Auno Inkeröinen. Toimintamme keskittyy pääasiallisesti Itä- ja Etelä-Suomen alueelle.